Ongelofelijk. Onafhankelijk.Geero 2

Eindelijk is hij er - de nieuwe generatie van onze geweldige e-bikes. Geero 2 biedt je precies de functies waar je op hebt gewacht. Overtuig jezelf en kijk uit naar eerlijk rijplezier made with Love in Austria.

We say goodbye
and you say hello!

Om plaats te maken in ons magazijn verlagen we de prijs van onze Geero 1 modellen. Grijp je Geero 1 met meer dan € 800 korting!

Die wil ik hebben!

En dat is nieuw!

Bike
Power Accu

Uitneembare Power Accu

De speciaal voor Geero ontwikkelde uitneembare power accu met in totaal 444 Wh maakt gebruik van de batterijcellen die voornamelijk voor Tesla zijn ontwikkeld. U kunt uw Geero gemakkelijk vanuit elk stopcontact voeden zonder dat u de hele fiets hoeft te vervoeren.

Motor

Positionering van de motor

Geero's hart, dat wil zeggen zijn speciaal gemaakte BOS-motor, werd precies daar geplaatst waar het nodig is. Dit garandeert enerzijds maximale efficiëntie en anderzijds beschermt deze positionering de aandrijfcomponenten zoals tandwielen en kettingen.

Display

Gloednieuw display

Ook het bedieningselement heeft een waardige opvolger gekregen. U kunt nu kiezen uit vijf ondersteuningsniveaus via het compacte, heldere LC-display. De applicatie is ondanks de nieuwe technologie eenvoudig gehouden; hiervoor heb je geen smartphone app of iets dergelijks nodig. Als je wilt, kun je de ondersteuning natuurlijk eenvoudig helemaal uitschakelen en op de Geero rijden als een normale fiets.

Live en in kleur

Wilt u onze fietsen niet alleen op uw scherm maar ook live zien en uitproberen? Maak gebruik van de mogelijkheid voor een proefrit bij u in de buurt of kom naar onze showroom in Graz in het mooie Stiermarken. Ons team adviseert u graag en beantwoordt al uw vragen!

Het verhaal van Geero

Wat in 2016 begon als een project gedreven door de passie van twee broers, heeft inmiddels een internationale reputatie opgebouwd. Geero heeft nieuwe markten veroverd; het team en zijn netwerk van partners worden continu uitgebreid.

Kom meer te weten

Het Geero-effect!

Hannas Story

Trouwe begeleider

Ik hou van deze fiets omdat hij er super uitziet en geweldig is om op te rijden. Ik gebruik hem elke dag om naar mijn werk te gaan en in mijn vrije tijd maak ik graag stedentrip; ook hiervoor is mijn Geero ideaal. Afgelopen zomer fietste ik van Füssen naar Merano (dat is 250 km).
Christine M. (Geero 1 City-Comfort)
Soerens Story

Sportief en chic

Ik was op zoek naar een lichte, sportieve pedelec en vond die in Geero. Prachtig vakmanschap, licht, zeer goed bedieningsconcept, geweldige rijeigenschappen zowel met als zonder motorondersteuning en tegen een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een echte verademing bij dagelijks gebruik. Absoluut koopadvies. Na een jaar gebruik ben ik nog steeds helemaal tevreden.
Clemens R. (Geero 2 Touring-Classic)
Bob und Steves Story

Geero bevrijdt

De e-bike biedt nieuwe vrijheid op het gebied van stedelijke mobiliteit. Snel, chic en het houdt je fit. Geero is al meer dan een jaar mijn dagelijkse metgezel, die me betrouwbaar naar de universiteit of het werk brengt en altijd een glimlach op mijn gezicht tovert.
Beate und Hannes E. (Geero 1 Original)

Jij beslist!

Uw eigen Geero is slechts een paar klikken verwijderd! Voel je liever gewoon de wind door je haren voor een test, regel dan gewoon een gratis proefrit bij jou in de buurt!