Hoe alles begon

Van hobbyproject tot meesterwerk

De visie van de revolutionaire e-bike

Wat is begonnen in de hoofden van de broers Michael en Tomy Rath, is na meer dan een jaar aan ontwerp, experimenteren, ontwikkelen en prototypes testen omgezet in Geero. Het was de geboorte van een intelligente en doordachte e-bike, die dankzij een geraffineerd design de volgende stap van de evolutie van de elektrische fietsen inluidde, en bovendien onverslaanbaar was in design en prijs. In 2016 kwam de 'Original' Geero op de markt, en vond direct een een grote schare fans.

Constante innovatie

Sinds de lancering in 2016 worden de e-bikes continu verbeterd en het assortiment wordt aangepast aan de behoeftes van de gebruikers. De feedback van onze klanten is van begin af aan leidend geweest bij de ontwikkeling van het assortiment. In 2017 is de reeks uitgebreid met het damesmodel, en een groter model werd ook ontwikkeld. Later werden ook comfortabelere City-varianten en Touring-versies toegevoegd.

Kom onze e-bikes bekijken

Vanwege de steigende vraag naar onze e-bikes en testmogelijkheden hebben wij in 2018 onze eerste showroom geopend in een leegstaand winkelpand in het centrum van Graz, in Oostenrijk. Testmogelijkheden, bestellingen, kleine reparaties en service-aanvragen vinden allemaal plaats in een winkelpand van 80 vierkante meter.

Nieuwe groei in 2019

Wat begon als een hobbyproject in een afgelegen regio in Oostenrijk is ondertussen internationaal bekend. Geero heeft nieuwe markten veroverd en zijn partnernetwerk continu uitgebreid. Sinds april 2019 is er de mogelijkheid om Geero op meer dan 20 plaatsen in Oostenrijk en Duitsland te proberen. Onze geschoolde ambassadeurs stellen hun Geeros gratis en vrijblijvend tot je beschikking voor een testrit, en staan je bij met goed advies.