Wat maakt Geero zo speciaal

Kleine verschillen - grote impact

Van ruw tot gedetailleerd

Met Geero werd een e-bike geboren die zijn gelijke niet kent qua prestaties, maar ook qua eenvoud. Bijzonder eenvoudig onderhoud en het minimaliseren van warmteverlies door hitte waren vanaf het begin de focus. Dus begonnen Michael en Tomy Rath niet met het "voor de hand liggende" - het ontwerp - maar met de ontwikkeling van het elektrische systeem, dat ze bewust niet in de motor integreerden, maar uiteindelijk in de zadelbuis werden geïnstalleerd. Dus het probleem van warmtedissipatie was opgelost en tegelijkertijd was een eenvoudig onderhoud gegarandeerd.

Form follows function - tenminste op onze tijdlijn

Het was pas na de ontwikkeling van elektronica dat het naar het ontwerp ging. Het doel wasdat de Geero op het eerste gezicht niet te onderscheiden is van een normale fiets. De elektrische draden, maar ook de batterij en de motor, moeten bijna onzichtbaar in het ontwerp van de retro-fietsen worden geïntegreerd. Dus de lijnen werden geïntegreerd in het frame, de batterij camoufleerde zichzelf in de onderbuis en de motor was verborgen in de achternaaf. Veel componenten moesten speciaal voor Geero worden ontworpen, omdat er niets vergelijkbaar of bruikbaar was op de markt.

Voorbereid op elke situatie

Geero wordt afgerond door de eenvoud van het uiterlijk, maar ook door de bediening. Drie ondersteuningsniveaus die je kunt kiezen op basis van je behoeften, stellen je in staat om volledig ontspannen te fietsen, zelfs op langere ritten - bergopwaarts of bergafwaarts - en gewoon te genieten van de schoonheid van de natuur en buitenactiviteiten. Al met al is elke Geero een geavanceerd geheel dat garant staat voor puur rijplezier met, maar ook zonder motorassistentie!